satellite-1030779_1920.jpg
Benvinguts a
3R Innovation Consulting
austin-distel-wawEfYdpkag-unsplash
Acompanyem a les Empreses en els seus Projectes més Innovadors
quino-al-dhGFLj3rI0Q-unsplash (1)
Les Empreses més Innovadores Tenen Esperit d’Equip
vidar-nordli-mathisen-s-vhziQHngM-unsplash (1)
Innovació i Experiència com a Principals Motors del Creixement Empresarial
satellite-1030779_1920.jpg
Benvinguts a
3R Innovation Consulting
austin-distel-wawEfYdpkag-unsplash
Acompanyem a les Empreses en els seus Projectes més Innovadors
quino-al-dhGFLj3rI0Q-unsplash (1)
Les Empreses més Innovadores Tenen Esperit d’Equip
vidar-nordli-mathisen-s-vhziQHngM-unsplash (1)
Innovació i Experiència com a Principals Motors del Creixement Empresarial

Més de 20 anys d’experiència en projectes innovadors

A 3R ajudem qualsevol empresa espanyola a créixer a través del coneixement i la innovació. Certament, som el departament d’R+D+i que et manca.

ESPECIALISTES ENPIMES

Carta de Serveis

Filosofia de treball orientada als nostres clients. Per tant, els nostres serveis es caracteritzen per una gestió integral dels projectes.

INCENTIUS FISCALS R+D+I

En primer lloc, oferim deduccions fiscals per projectes de Recerca i Desenvolupament o Innovació Tecnològica. De manera similar, prestem un altre tipus d’incentius fiscals per rendibilitzar actius intangibles anomenat Patent Box.

PROGRAMES D’AJUT R+D+I

Una altra manera de finançar els teus projectes d’innovació és mitjançant ajuts de l’administració, cooperació entre empreses i centres de recerca. És clara la importància de les subvencions en el període actual de recuperació empresarial.

BONIFICACIONS PERSONAL

Com a resultat del caràcter innovador, les empreses es poden beneficiar de les bonificacions del 40% en les aportacions empresarials a les quotes de la seguretat social per contingències comunes del personal investigador o innovador.

SERVEIS COMPLEMENTARIS

Igualment, el nostre equip multidisciplinari presta serveis d’assessoria i consultoria en gestió de la innovació, la transformació digital, l’estandardització de processos i els reconeixements oficials del govern.

RESULTATS EN NÚMEROS

Els números són els millors indicadors de la qualitat dels nostres serveis, de la mateixa manera que les sensacions dels nostres clients.

PRESSUPOST D’INNOVACIÓ GESTIONAT

Milions d’euros gestionats el darrer any com a resultat de la nostra implicació en projectes R+D+i tant en incentius fiscals com en programes d’ajuts.

+ 0 M

PROJECTES DEDUCCIONS FISCALS R+D+I

És clar que un dels nostres «Core Business» són els incentius fiscals en R+D+i. De fet, així ho demostra el nombre de projectes finalitzats el darrer any.

+ 0

ÈXIT EN PROGRAMES D’AJUTS

Creiem en la sort com a conseqüència de la feina ben feta. Tot i això, el nostre percentatge d’èxit en programes d’ajuts R+D+i ens ho hem guanyat a pols.

0 %

            CLIENTS            SATISFETS

Com més coneixem als nostres clients millors resultats obtenim tots dos. Per això ens agrada crear relacions a llarg termini i prioritzar les necessitats del nostre client.

+ 0 %

El Millor Equip

Pilar Gomez-Calcerrada

CEO, FÍSICA, ESPECIALISTA EN GESTIÓ DE LA INNOVACIÓ

Enamorada de la creativitat, la innovació i les noves tendències tecnològiques, crea el 2014 la consultora 3R per compartir el seu coneixement amb les empreses espanyoles i acompanyar-les en el procés de creixement.

David Martin

COO, ENGINYER DE TELECOMUNICACIONS

Apassionat de l’enginyeria de les telecomunicacions, té més de 20 anys d’experiència al sector industrial. Involucrat en projectes de transformació empresarial i industrial, té una visió innovadora destacable.

Míriam Fernandez

CONSULTORA, JURISTA

Entusiasta de les normes, especialitzada en la seva interpretació i aplicació.
Visió creativa i mentalitat disruptiva és la combinació perfecta per defensar els projectes de recerca i desenvolupament.

Pots seguir navegant per la nostra web o consultar-nos el que vulguis. És gratis!