NOSALTRES

Qui Som

3R és una consultora creada el 2014 amb professionals amb més de 20 anys d’experiència en la gestió de la Innovació en grans empreses. Volem ajudar les empreses espanyoles de qualsevol sector a rendibilitzar els seus processos interns d’innovació a través d’incentius fiscals, bonificacions i ajuts públics. Som un equip multidisciplinar format per Enginyers, Economistes, Físics i Advocats Fiscalistes.

woman discussing problem during group therapy

Missió

Ajudar les empreses a créixer i augmentar la qualitat dels seus productes i serveis a través de la Innovació aportant el nostre coneixement i experiència. Actuem de manera competent, honesta i transparent per guanyar-nos la confiança dels nostres companys, clients i col·laboradors creant relacions de llarg recorregut.

Visió

Ser els millors companys de viatge en el llarg camí de la innovació per als nostres clients. Creiem en la innovació. Una personalitat innovadora ens permet mantenir-nos curiosos, positius, entusiastes, creatius i resolutius, amb noves idees i solucions enginyoses.

Valors

Assumim les responsabilitats de forma col·lectiva. Ens relacionem de forma honesta i transparent per assolir millors resultats. Cadascú és responsable de l’èxit del grup a tots els nivells. Actuem en el marc de la nostra estratègia de responsabilitat social i compliments de les normes tributàries. Els nostres valors estan recollits en el següent document: Codi Ètic.

Sostenibilitat

Mantenim un enfocament preventiu que afavoreixi el medi ambient. Fomentem tecnologies que promoguin una responsabilitat ambiental més gran. Promovem el desenvolupament i la difusió de projectes de novetats tecnològiques respectuoses amb el medi ambient.

Ara que ens coneixes una mica millor. T’ajudem?