QUÈ OFERIM?

Incentius Fiscals R+D+i

Les deduccions fiscals són incentius que premien l’activitat innovadora de les empreses i disminueixen el pagament de l’impost de societats entre el 12% i el 59%. Aquests incentius són un dret de totes les empreses que fan millores tecnològiques en els seus productes i/o processos.

Addicionalment, la PATENT BOX permet a una empresa reduir el 60% la base imposable generada pels ingressos bruts procedents de la cessió de determinats actius intangibles creats per la teva empresa. Aquest incentiu rendibilitza els teus actius intangibles i els secrets empresarials.

Programes d’Ajut a R+D+i

Tenim un sistema de radar de subvencions nacionals i regionals. Busquem i preparem la documentació per sol·licitar l’ajut que encaixi millor amb el teu projecte.

Bonificacions Personal

Les bonificacions per R+D+i de la Seguretat Social et permeten bonificar en un 40% les quotes per Contingències Comunes de la Seguretat Social pels treballadors que realitzin en exclusiva tasques innovadores.

Serveis Complementaris

Assessoria i consultoria en gestió de la innovació, transformació digital, reconeixements oficials del govern, estandardització de processos, búsqueda de finançament, resposta a licitaciones públiques i gestió de xarxes socials i continguts web.

SERVEIS COMPLEMENTARIS

Assessoria i Consultoria

T’ajudem a implantar a la teva empresa una metodologia i uns processos que fomentin la innovació.

Transformació Digital

T’acompanyem en el procés de transformació digital de la vostra empresa amb la inclusió de les noves tecnologies IOT o indústria 4.0.

Reconeixements Oficials

Gestionem el distintiu anomenat Segell de Pime Innovadora sempre que l’empresa compleixi els requisits mínims. És un reconeixement oficial per l’actitud innovadora de les empreses.

Estandarització de Processos

Especialistes en la implementació de les normes UNE 166.001-002 i EA 0047. T’ajudem a la integració de les normes per a la gestió de la innovació i la transferència de coneixement.

Finançament

Busquem i gestionem les línies de finançament públic-privades més adequades per a la teva empresa: ENISA, ICF, Aval Madrid, Banc Europeu d’Inversions, CERSA, Agrupacions d’Interès Econòmic, …, així com la resposta a licitacions públiques.

Xarxes Socials i Web

Fomentem la presència en línia dels nostres clients a través de la gestió efectiva de les xarxes socials i dels continguts per a pàgines web.

Estàs interessat en algun dels nostres serveis? Escriu-nos un missatge